We´ve spent the last weekend in the Vila Vita Rosenpark Hotel in Marburg for some very special bbq events.
In the luxory hotel we took care of a small bbq coaching for the chefs, an exclusive bbq class for some guests and the public bbq buffet and catering of a VIP party for 140 people.
We served American BBQ like beef brisket, pulled pork sundae, chipotle bourbon turkey breasts, Ribs, Striploin roast, planked salmon, honey cornbread and lots more and had a very good time around the grills with the guests. Thanks again to the Rosenpark Staff for the great cooperation !
Hallo,
sieht wirklich alles super aus!!! Klasse!!!
Eine (oder auch zwei) Frage habe ich:
Sind das die ClassicModelle? Wie bekomm ich das Setup wie es auf Bild 7 ist, dass die Erhöhung mit dem unteren Korpus abschließt?
VG
Hallo Matthias,
in Marburg hatten wir die großen Monolith Le Chefs im Einsatz. Bezüglich des Setup kann Dir bestimmt der Support der Firma Monolith genaueres sagen.
Gruß,
Marco